Nou în oferta Click2Drink: cadouri de Craciun!

Perioada cadourilor se apropie cu pași repezi, iar găsirea unui cadou deosebit pentru colegii de serviciu, parteneri sau clienți, se poate transforma într-o adevărată aventură.

Tu nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere, pentru că, alegând orice variantă de cadou corporate din gama Click2Drink, sigur vei surprinde plăcut destinatarul. Cadourile corporate Click2Drink sunt compuse din cele mai bune vinuri, plus câteva delicii ce vor aduce zâmbetul pe chipul celui care va primi această surpriză.

Știm că abia aștepți să descoperi toate cadourile corporate pregătite special pentru tine, așa că mai jos vei găsi toate informațiile de care ai nevoie despre fiecare pachet.

Cos cadou Spumante www.click2drink.ro

Spumante – acest pachet vine însoțit de o sticlă de Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Extra Dry – DOCG, o băutură ce a cucerit foarte repede inimile iubitorilor de vin spumant. Numai bun la o masă unde se servesc mâncăruri ușoare, precum brânzeturile, salatele de vară, etc. Pe lângă sticla de Prosecco, cei ce vor primi cadoul Spumante se vor putea bucura și de o delicioasă ciocolată neagră Premium, hand made, cu fructe liofilizate. Toate aceste lucruri sunt ambalate într-o cutie specială din carton cu capac și bandă de pânză.

Cos cadou Craciun Festive www.click2drink.ro

Festive – în funcție de preferințele destinatarului, poți opta între două variante de delicii culinare ce vin însoțite de o sticlă de Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Extra Dry – DOCG. Prima variantă pe care o poți alege este un cozonac delicios,  făcut după o rețetă secretă, ce are o greutate netă de 1 kg. Cea de-a doua variantă este compusă dintr-o telegramă de ciocolată, ce vine ambalată într-o cutie de lemn, cu literă personalizată cu logo-ul firmei. Toate aceste bunătăți vor fi împachetate frumos într-o cutie de carton, deosebită, cu capac și bandă de pânză.

Cos cadou Delight www.click2drink.ro

Delight – pentru cei care iubesc vinurile, în general, cea mai bună alegere este pachetul corporate Delight. Acest cadou conține o sticlă de Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Extra Dry – DOCG, dar și un vin românesc de colecție, mai exact, o Fetească Neagră din 2014, ce face parte din Domeniile Panciu Grand Riserva. Pe lângă aceste minunate vinuri, pachetul mai conține și o ciocolată neagră hand made, cu fructe liofilizate.

Cos cadou Moments www.click2drink.ro

Moments – o explozie de gusturi și arome. Așa poate fi descris acest pachet cadou ce conține o sticlă de Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Extra Dry – DOCG și un vin românesc de colecție, din Crama Basilescu Golem Rosu. Ciocolata neagră, hand made, cu fructe liofilizate vine perfect în completarea vinurilor.

Cos cadou Special www.click2drink.roSpecial – un cadou corporate care va aduce zâmbetul pe chipul celui care îl va primi. Așa cum îi spune și numele, acest pachet este unul special, mai ales datorită vinului românesc de colecție, o Fetească Neagră din 2014, care provine de la domeniile Panciu Grand Riserva. Pachetul mai conține o sticlă de Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Extra Dry – DOCG. Cozonacul delicios și telegrama din ciocolată completează acest cos si îl transformă în cadoul ideal pentru oricine. Ambalajul telegramei este format dintr-o cutie de lemn, ce vine împreună cu o literă personalizată cu logo-ul firmei.

Cos cadou Merry Christmas www.click2drink.ro

Merry Christmas – cadoul corporate Merry Christmas sau cum să le oferi colegilor tăi o bucurie ce conține un vin românesc de colecție, care aparține Cramei Basilescu Golem Roșu și o sticlă de Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Extra Dry – DOCG. Cadoul nu este complet fără un cozonac preparat după o rețetă tradițională. În funcție de preferințe, cozonacul poate fi înlocuit cu o telegramă din ciocolată (2×10 litere), care vine ambalat într-o cutie de lemn, cu o literă personalizată cu logo-ul firmei.

Cos cadou Magnificent www.click2drink.roMagnificent – așa cum îi spune și numele, acest cadou corporate este unul magnific, datorită conținutului care este format dintr-o sticlă de vin italian Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Limited Edition, plus o sticlă de vin italian Tenuta Ulisse Amaranta Montepulciano D’abruzzo. Pe lângă cele două sticle de vin, este inclusă și o sticlă de Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Extra Dry – DOCG.

Foarte important de reținut este că prețurile includ transportul în București și Ilfov, la sediul clientului care face comanda cadourilor. Transportul pentru celelalte orașe se va cota separat, în funcție de județ și de cantitate. Un alt lucru foarte interesant este că poți solicita modificări pe pachete, acestea urmând a fi cotate în funcție de preferințe, iar ciocolata neagră hand made cu fructe liofilizate se poate înlocui cu ciocolată cu lapte și fructe liofilizate sau ciocolată cu lapte și cafea, fără nicio modificare de preț. Pentru mai multe detalii, dar și pentru a comanda, te rugăm să ne trimiți un email cu cadoul corporate ales de tine, la adresa comenzi@click2drink.ro sau să ne contactezi telefonic la 0722.534.522.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Te putem ajuta?
Powered by