3 vinuri cu care mergi la sigur de Sfantul Andrei

Mai este foarte puțin din această lună și știm că sunteți nerăbdători să vă bucurați de sărbătorile de iarnă. Pănă atunci, însă, avem alte 2 motive de sărbătoare: Sfântul Andrei și Ziua Națională a României.

În România, peste 800.000 de români poartă numele Sfântului Apostol Andrei, așadar, sigur ai pe cineva apropiat căruia trebuie să îi spui La mulți ani. Și cum ai putea face mai bine acest lucru, dacă nu prin a oferi cadou un vin de calitate, cu care știi că mergi la sigur.

Vinurile bune nu se demodează niciodată și reprezintă întotdeauna cea mai bună variantă prin care le poți arăta celor dragi aprecierea.

Astăzi vom povesti despre 3 vinuri pe care le poți oferi cadou sărbătoriților din data de 30 Noiembrie și care vor fi de-a dreptul impresionați de alegerea făcută. 

Aramic Piatra Soarelui Sauvignon Blanc este un vin cu un gust amplu, dominat de mineralitate  și nuanțe intense de măr verde. Dacă Andrei al tău J preferă vinurile seci, se va bucura din plin de acest cadou.

Iar dacă este și consumator de paste cu sosuri din brânzeturi sau de pește/fructe de mare, Aramic Piatra Soarelui Sauvignon Blanc este unul dintre cele mai bune vinuri care poate însoți aceste preparate.

Cu toții avem prieteni cărora le place vinul…dar nu chiar atât de sec. Pentru „acei Andrei” care preferă un vin roșu demisec, Budureasca Exuberant Noir este alegerea perfectă.

Acesta face parte dintr-un soi de Cabernet Sauvignon & Merlot și care, datorită modului de vinificare, și-a păstrat aromele fructate. Prețul este unul atractiv, iar dacă vrei să-i faci o petrecere surpriză și cumperi cel puțin 60 de sticle, îți personalizăm gratuit eticheta cu mesajul dorit de tine.

Am auzit noi undeva că fetele preferă vinul rose. Evident, nu toate fetele, dar sigur ai o Andreea pe care trebuie să o sărbătorești cum se cuvine și care adoră vinurile rose.

Jidvei Rose Brut este un vin spumant cu un gust elegant, catifelat si armonios, de culoarea rose somon.

Aromele de petale de trandafir, mere, pere, cirese, zmeura și fragi se potrivesc de minune cu preparatele uşoare pe bază de pește sau cu deserturile cu fructe.

Acum că ai lista de vinuri pe care le poți dărui la acest final de lună, plasează comanda din timp și nu lăsa pe ultima sută de metri un lucru atât de important ca aniversarea prietenilor dragi sau a membrilor familiei.

P.S.: Click2Drink – este chiar atât de ușor pe cât pare. Click, comanzi și te bucuri de vinuri bune, la prețuri excelente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Te putem ajuta?
Powered by