Top 5 băuturi nelipsite de pe masa de Crăciun

Cea mai frumoasă sărbătoare a anului se apropie cu pași repezi și de aceea este recomandat să te pregătești din timp, astfel încât să îți întâmpini cei mai dragi oameni cu cele mai bune bucate, dar și cu cele mai rafinate băuturi.

Pentru ca alegerea ta să fie mult mai ușoară, am pregătit, pentru tine, un top 5 al băuturilor care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. 

  1. Floare de Lună Fetească Neagră- în funcție de preparatele pe care le vei servi la masa de Crăciun, poți opta pentru vinul Floare de Luna Fetească Neagră.

Feteasca Neagră este un vin elegant, cu taninuri dulci, cu arome bine definite de prune dulci, uscate și fructe proaspete de pădure, ce sunt completate într-o manieră foarte discretă de un amestec de vanilie și condimente. Vinul Floare de Luna Fetască Negră este ideal la o cină în care se servesc preparate din carne de porc.

  1. Floare de Luna Rose – pentru aperitiv, poți alege vinul Floare de Luna Rose, deoarece se potrivește de minune cu aperitivele sau cu preparatele ușoare din pește, carne de pui sau salate. Având un gust proaspăt, cu arome fine de căpșuni și fructe roșii de pădure, cu o aciditate echilibrată, bine susținută de structura fină, se potrivește perfect cu un început de cină în familie.

  2. Aramic Fetească Neagră – nimic nu se compară cu un vin roșu care îți surprinde papilele gustative cu arome de cireșe negre, cu note de cuișoare. Mirosul vinului Aramic Feteasca Neagră te surprinde cu un miros excelent cu arome de cireșe negre și prune, cu nuanțe afumate.

Este ideal și recomandat ca acest vin să fie servit alături de carne de berbecuț și vită. 

  1. Segarcea Prestige Marselan – un vin roșu rubiniu, sec, care te cucerește încă de la prima degustare, datorită mirosului unic cu arome de fructe roșii și negre, cu tente vegetale. 

Gustul special de căpșuni și cireșe, transformă o simplă degustare într-o adevărată experiență senzorială, pe care cu siguranță nu o vei uita prea curând. 

Vinul Segarcea Prestige Marselan se potrivește de minune alături de preparate din carne roșie, paste cu sos roșu și brânzeturi. Așadar, indiferent de preferințele culinare, cu acest vin nu veți da greș.  

  1. Prosecco Valdobiaddene Treviso DOCG – pentru o seară de neuitat, ai nevoie de un vin spumant rafinat, precum Prosecco Valdobiaddene Treviso. 

Acest spumant te va învălui cu un gust fin, plăcut și arome dulci, fructate, care te vor cuceri încă de la prima înghițitură. 

Acest spumant se consumă ca aperitiv sau alături de preparate din pește, paste sau sushi. 

Indiferent de alegerea pe care o vei face, poți fi sigur că invitații tăi vor fi plăcut impresionați de alegerile tale în materie de băuturi alcoolice, iar masa de Crăciun se va transforma în cea mai frumoasă seară din an. 

Alege chiar acum vinul care ți se potrivește!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Te putem ajuta?
Powered by