Nicio petrecere de revelion fără această șampanie

 

A început numărătoarea inversă pentru petrecerea de revelion, iar pregătirile sunt în toi. Dacă încă te mai gândești la ce băuturi să treci pe lista de cumpărături, îți spunem doar că trebuie neapărat să cumperi Prosecco Valdobbiadene Treviso DOCG, dar și un vin spumant, ce aparține Cramei Panciu. 

Fără doar și poate, Prosecco Valdobbiadene Treviso DOCG este alegerea ideală pentru a sărbători trecerea dintre ani. Prosecco este un vin spumant, rafinat, cu arome îmbietoare de salcâm, iasomie, trandafir, ananas și mere, ce are o culoare galben pai precum razele soarelui. Prosecco Valdobbiadene Treviso DOCG este spumantul ce deschide o seară memorabilă, deoarece se servește lângă aperitive, startere sau preparate pe bază de pește sau fructe de mare. 

Imaginează-ți doar cât de mulțumiți vor fi invitații atunci când îi vei servi cu această băutură rafinată, prosecco Valdobbiadene Treviso DOCG, ce le va aduce un zâmbet larg de mulțumire și satisfacție, deoarece vor începe petrecerea în cel mai frumos și rafinat stil. 

Vinul spumant Panciu este o altă variantă de băutură pe care este bine să o ai în casă în noaptea de revelion. Aceasta este o băutură elegantă, cu o culoare gălbuie și un perlaj fin, ce se servește la o temperatură între 5 și 7 grade Celsius.

Gustul fin cu un echilibru perfect între zaharuri și aciditate, este perfect completat cu arome intense specifice soiului cu note predominante de petale de trandafir alb, piersică şi flori de tei.

Ideal de servit alături de Fois gras cu sos de portocală, ștrudel cu mere și scorțișoară, dar cu un creme brulee.

Având în vedere că mai este foarte puțin timp până la revelion, te vom lăsa să alegi șampania ideală pentru petrecerea ta de revelion. Însă, înainte de asta, vrem să îți urăm petrecere frumoasă și un an nou minunat!

PS: care consideri că este cea mai bună variantă de șampanie pentru acest revelion? Să fie Prosecco Valdobbiadene Treviso DOCG sau spumantul Panciu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Te putem ajuta?
Powered by