Cum o cucerești de Valentine’s day? 3 vinuri cu care o dai pe spate.

Nimic nu se compară cu o cină în doi. Timpul de calitate pe care il veți petrece împreună, poveștile pe care le veți spune, dar și amintirile pe care care le veți povesti copiilor voștri. Pentru ca totul să fie perfect, ai nevoie de un vin de calitate, un vin care să o cucerească de la prima înghițitură. Așadar, fără să mai pierdem timpul, pentru că tu trebuie să pui la punct toate detaliile cinei, te invităm să descoperi 3 vinuri cu care o vei da pe spate.

Dacă cina pe care o vei prepara conține preparate mediteraneene, aperitive sau carne de pasăre, trebuie neapărat să alegi un vin alb, cum ar fi Jidvei Mysterium Rhein Riesling & Sauvignon Blanc.

. Acest vin este alegerea ideală, deoarece o va cuceri cu mirosul cu arome de grepfrut și pomelo, precum și note tipice de ardei verde care dau fructuozitate acestui vin. Cu siguranță va rămâne profund impresionată de gustul subțire, cu un atac ușor citric, ce amintește de lămâile verzi și de corcodușe. Acest gust unic evoluează, spre final, cu un amărui, cu note de mere verzi.

De la o cină în doi, nu poate lipsi vinul roșu Merlot de Purcari, ce are un gust catifelat, cu nuanțe de stejar și mure. Partenera ta se va bucura de o experiență senzorială cum nu a mai întâlnit, atunci când va simți mirosul cu arome de micșunele al acestui vin de culoare roșu rubiniu.

Această bjuterie de vin roșu se asociază excelent cu preparate din piept de rață afumat, șnițel de curcan sau de vițel.

Dacă vrei să o surprinzi cu cină minimalistă și de efect, care va conține aperitive, preparate ușoare din pește, carne de pui sau salate, trebuie să ai și un vin pe măsură. Recomandarea noastră este vinul Floare de Lună Rose, un vin care o va da pe spate și o va impresiona datorită gustului proaspăt, cu arome fine de căpșune și fructe roșii de pădure, cu o aciditate echilibrată, foarte bine susținută de structura fină.

Fără doar și poate, pentru a avea o parte de o cină memorabilă de Valentine’s Day, ai nevoie de un vin de calitate, un vin cu care să o dai pe spate, un vin care vă va apropia și mai mult, un vin care va fi martorul tăcut al cinei și al relației voastre perfecte.

Descoperă pe Click2Drink.ro gama variată de vinuri de calitate și alege-l pe care ți se potrivește cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Te putem ajuta?
Powered by