Livrare gratuita in Bucuresti / Ilfov pentru comenzi mai mari de 250 Lei
79.50 lei
Soi: Cabernet Sauvignon
Note de degustare:
Miros: Arome intense Gust: Gust puternic,expresiv Culoare: Rosu
Asocieri culinare: Se potriveste alaturi de mâncaruri puternic condimentate
Temperatura de servire: 18-20˚C
Bauer Cabernet Sauvignon-Dragasani, Jud Valcea
Fondata in 2012, Crama Bauer este situata in Dragasani, jud. Valcea, in inima Podgoriei Dragasani. Noua crama este conceputa pentru a permite vinificarea unor cantitati mici de struguri, din soiuri rare , culese de pe parcele vechi.
Podgoria Dragasani a produs intotdeauna vinuri albe fine, racoroase, cu o aciditate buna. Vinurile rosii sunt produse in principal din Cabernet Sauvignon si din soiul local Negru de Dragasani. Situata pe malul drept al Oltului, cel mai mare afluent al Dunarii din Romania, podgoria Dragasani se intinde pe o lungime de 60 de km, intre Subcarpatii Getici in nord si Campia Romana in sud.
Vinificatie
Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate . După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.
Editie limitata 3800 sticle
Producator | Bauer |
---|---|
Denumire | Bauer-Cabernet Sauvignon |
Soi | Cabernet Sauvignon |
Culoare | Rosu |
Tip | |
Mod de prezentare | |
Regiune | Dragasani |
Tara | Romania |
Copyright 2020 © SC TOP SPIRIT DISTILERY SRL . | Toate drepturile rezervate. | Design & Hosting Firma de IT