Livrare gratuita in Bucuresti / Ilfov pentru comenzi mai mari de 250 Lei
52.36 lei
Soi:Insolia, Grecanico
Note de degustare: Culoare:Culoarea paiului, cu reflexe verzui Miros:Intens, fructat, mediteranean. Gust:Proaspăt, vivace, cu o aciditate bună, rotund, sec şi cu un corp bine constituit Recomandari culinare:Recomandat cu supe, legume, excelent cu aperitive sau preparate din peşte
Temperatura de servire: 10˚C-12˚C
Zona de producţie Dealurile din centrul şi vestul Siciliei. Soi struguri Insolia şi Grecanico. Clasificare IGP Sicilia.
Sol Compoziţie mixtă. Altitudine de la 150 până la 400m deasupra nivelului mării. Podgorie Denistatea viţei de vie pe hectar: 4500 unităţi Climat insular, cu ierni blânde şi veri toride, uscate. Recoltă În momentul maturării complete ( din a 2a până în a 4a săptămână din septembrie) Vinificaţie presare uşoară. Fermentaţie lao temperatură scăzută, de aproximativ 17° C.
Învechire Are loc la o temperatură controlată, până în primăvară, în vederea clarificării naturale a vinului. Minim 2 luni, învechire în sticlă, la temperatură controlată.
Depozitare Într-un loc răcoros (13°-15°C) şi întunecat, cu umiditate scăzută. Durata de viaţă Trebuie băut când este tânăr, de preferat în primul an, maxim în al 2-lea an. Prima producţie 1824
Regiune | Sicilia |
---|---|
Producator | Duca di Salaparuta |
Denumire | DUCA DI SALAPARUTA-Corvo Bianco IGT |
Soi | Cupaj:Insolia, Grecanico |
Culoare | Alb |
Tip | |
Alcool | 12% |
Mod de prezentare | Sticla 0.75L |
Tara | Italia |
Copyright 2020 © SC TOP SPIRIT DISTILERY SRL . | Toate drepturile rezervate. | Design & Hosting Firma de IT