Livrare gratuita in Bucuresti / Ilfov pentru comenzi mai mari de 250 Lei
52.36 lei
Soi:Struguri rosii sicilieni
Note de degustare: Culoare:Roz aprins, cu reflexe asemănătoare culorii cireşelor. Miros:Bogat, parfumat, fructat Gust:Bine echilibrat, cu un corp bine constituit, vivace şi cu o persistenţă medie a gustului. Recomandari culinare:Se potriveşte cu o varietate largă de preparate precum: aperitive complexe, feluri principale, peşte şi carne albă.
Temperatura de servire: 10˚C-12˚C
Zona de producţie:Dealurile din centrul şi vestul Siciliei, în provincia Trapani. Soi struguri: Strugurii roşii sicilieni.
Tip: Rosé. Clasificare: IGP Sicilia Sol: Mixt, destul de calcaros.Altitudine: De la 100 la 250m deasupra nivelului mării
Denistatea viţei de vie pe hectar: 4000 unităţi Climat: Insular, mediteranean, destul de torid, uscat.
Recoltă: Din a 2a până în a 4a săptămână din septembrie Vinificaţie: Macerare scurtă de aproximativ 12 ore, la rece ( strugurii se lasă cu coajă) şi presare uşoară. Fermentaţia are loc la temperaturi de 17° – 18° C. Învechire: La temperaturi controlate până în februarie, pentru a favoriza clarificarea naturală. 2 luni de învechire în sticlă, la temperatură controlată.
Depozitare: Într-un loc răcoros (13°-15°C), cu umiditate scăzută şi ferit de lumină. Durata de viaţă Trebuie savurat cât este încă tânăr, preferabil în primul sau al doilea an de viaţă. Prima producţie: 1968
Regiune | Sicilia |
---|---|
Producator | Duca di Salaparuta |
Denumire | DUCA DI SALAPARUTA-Corvo Rose IGT |
Soi | Struguri rosii sicilieni |
Culoare | Rose |
Tip | |
Alcool | 12,5% |
Mod de prezentare | Sticla 0.75L |
Tara | Italia |
Copyright 2020 © SC TOP SPIRIT DISTILERY SRL . | Toate drepturile rezervate. | Design & Hosting Firma de IT