Livrare gratuita in Bucuresti / Ilfov pentru comenzi mai mari de 250 Lei
52.36 lei
Soi:Nero d’Avola, Nerello Mascalese
Note de degustare: Culoare:Roşu vişiniu cu reflexe de granat. Miros:Intens, comple, fructat ( cireşe Morello)şi plăcut. Gust:Vin sec, plin, bine echilibrat, corpolent şi persistent Recomandari culinare:Excelent alături de preparate din carne la grătar sau la cuptor şi împreună cu brânzeturi semi-maturate.
Temperatura de servire: 16˚C-18˚C
Zona de producţie Dealurile din centrul şi estul Siciliei, în provinciile Agrigento și Caltanissetta, pe soluri şi în microclimate cu tradiţie şi renume în ceea ce priveşte calitatea strugurilor roşii cultivaţi. Soi struguri Nero d’Avola și Nerello Mascalese.
Tip Roşu Clasificare IGP Sicilia Sol Mixt, cu urme de calcar. Altitudine De la 50 la 350m deasupra nivelului mării.
Podgorie Denistatea viţei de vie pe hectar: 4000 unităţi. Climat Insular, mediteranean, cu tendinţe toride,uscate.
Recoltă Strugurii se recolează în momentul maturării complete, din a 2a săptămână a lui septembrie până în prima săptămână a lui octombrie. Vinificaţie Fermentare tradiţională, cu o macerare (inclusiv a cojilor de struguri) de 6-8 zile. Decantare, presare, fermentaţie malolactică. Învechire Cel puţin 10 luni în butoaie mari de stejar, iar apoi în cuve glasslined. 2 luni în sticlă,la temperaturi controlate.Depozitare Într-un loc răcoros (13°-15°C), cu umiditate scăzută. Durata de viaţă peste 5 ani, dacă este ţinut în crame, în condiţii adecvate. Prima producţie 1824
Regiune | Sicilia |
---|---|
Producator | Duca di Salaparuta |
Denumire | DUCA DI SALAPARUTA-Corvo Rosso IGT |
Soi | Nero d’Avola, Nerello Mascalese |
Culoare | Rosu |
Tip | |
Mod de prezentare | Sticla 0.75L |
Tara | Italia |
Copyright 2020 © SC TOP SPIRIT DISTILERY SRL . | Toate drepturile rezervate. | Design & Hosting Firma de IT