Spumant Jidvei Margaritar Alb-Podgoria Tarnave

Produs dupa metoda traditionala din Champagne, vinul spumant este fermentat, limpezit si livrat in aceeasi sticla, toate operatiunile de sampanizare se fac manual.
Vinul spumant de la Jivei se imbuteliaza sub denumirile Margaritar (demisec alb si roze), Jidvei Jidvei(extrabrut alb, extra dry alb si roze brut) – remarcandu-se prin finete, prospetime si naturalete.

DATE VITI-VINICOLE
Soi: Feteasca Regala, Chardonnay si Pinot Noir vinificat in alb
Perioada recoltarii: septembrie (inainte de momentul atingerii maturitatii depline iar strugurii trebuie sa aiba un nivel ridicat de aciditate)
Fermentare: prin metoda traditionala Champagnoise: prima fermentare in cisterna de inox si a doua in butelie. Drojdiile prin fermentare scot im evidenta efectul de prospetime si fructuozitate.
Maturare: in vase de inox
Imbuteliat: dupa 3 luni de la terminarea celei de a doua fermentatie in sticle Mondo de culoarea verzuie, capacitate de 0.750 L, dopuite cu dopuri de pluta

DATE TEHNICE
Tipul de vin: demisec
Concentratie alcoolica: 12% vol.
Zahar rezidual: 32g/L
Aciditate totala: 7 g /L

Regiune

Tarnave

Producator

Jidvei

Denumire

Spumant Jidvei Margaritar Alb

Soi

Cupaj:Chardonnay,Pinot Noir,Feteasca Regala

Culoare

Alb

Tip

Demisec

Alcool

12%

Podgorie

Podgoria Tarnave

Mod de prezentare

Sticla 0.75L

Tara

Romania

Call Now Button