Podgorie: Cele 300 ha ale domeniului Ygay

Recoltare manuală: din 19 septembrie până pe 11 octombrie

Soiuri de struguri: 88% Tempranillo; 7% Mazuelo; 3% Garnacha; 2% Graciano

Procesul de învechire: 18 luni în butoaie americane din stejar de 225l, cel puţin 8 luni în butoaie noi şi minim 12 luni învechire în sticlă, înaintea comercializării.

Recomandări culinare:Orice tip de carne albă sau roşie, jambon,ibericos, peşte la grătar, preparate condimentate şi preparate cu sosuri savuroase.

Temperatura de servire: 16-18 C

Decantare: Este recomandat să se lase vinul să respire câteva minute înainte de a fi turnat în pahare.

Vol. alcool: 14%

Producator

Marques de Murrrieta

Denumire

MARQUES DE MURRIETA-Castillo Ygay Tinto Rioja Gran Reserva Especial

Soi

Cupaj:93% Tempranillo, 7% Mazuelo

Culoare

Rosu

Tip
Alcool

14%

Mod de prezentare

Sticla 1,5L

Podgorie

Ygay

Tara

Spania

Call Now Button