Livrare gratuita in Bucuresti / Ilfov pentru comenzi mai mari de 250 Lei
27.50 lei
Soi: Feteasca Neagra Note de degustare: Miros: Arome specifice soiului de coacăze, cireşe şi prune cu note finale de condimente şi vanilie, datorate maturării în lemn de stejar şi învechire la sticlă. Gust: Gust Corpolent şi catifelat cu tanini fermi şi gust bine pronunţat de prune şi coacăze. Postgust lung şi condimentat.. Culoare: Rosu rubiniu
Recomandari culinare: Preparate culinare pe bază de carne de curcan şi raţă, lasagna Bolognese, brânzeturi cu arome intense tip Roquefort.
Temperatura de servire: 14˚C – 16˚C
Feteasca Neagră este unul dintre puținele soiuri dacice care sunt folosite în vinificaţia modernă a României. în timp a devenit simbolul vinurilor româneşti.
– DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei;
– categorie: roşu, sec;
– an recoltă: 2016;
– alcool: 13,0 % vol.alc.;
– maturat în butoaie de stejar minim 8 luni;
– maturat la sticlă minim 1 an.
Regiune | |
---|---|
Producator | Domeniile Panciu |
Denumire | Panciu Feteasca Neagra -Riserva |
Soi | Feteasca Neagra |
Culoare | Rosu |
Tip | |
An recolta | 2013 |
Podgorie | Podgoriile Panciu |
Mod de prezentare | |
Tara | Romania |
Copyright 2020 © SC TOP SPIRIT DISTILERY SRL . | Toate drepturile rezervate. | Design & Hosting Firma de IT