Livrare gratuita in Bucuresti / Ilfov pentru comenzi mai mari de 250 Lei
19.50 lei
Soi: Cabernet Sauvignon Note de degustare: Miros:Arome intense de fructe,cu tente vegetale Gust: Gust de vișine coapte cu final lejer de condiment,aciditate moderata Culoare:Roșu purpuriu intens, cu reflexii violete.
Recomandari culinare:Se potriveste alaturi de preparate din carne de porc,mancaruri cu sos,branzeturi tari Temperatura de servire: 14˚-16˚C
Recas Castel Huniade Cabernet Sauvignon-DOC CMD Recas
Viticultură și Vinificație:
Strugurii Cabernet sunt mai întâi desciorchinați și zdrobiți înainte de a ajunge în fermentatoarele de oțel inoxidabil cu o capacitate
de 50 000 de litri. Aici se adaugă culturi de drojdie cunoscute şi de încredere pentru o fermentare adecvată. Înainte de presare, sunt necesare temperaturi de până la 28˚C pentru a obţine o extracție completă a culorii și a aromei din pieliţe. Pe parcursul acestor 5 -6 zile de macerare-fermentare înainte de presare, temperatura este controlată. Pentru vinurile Huniade,nu se folosește presarea grea.
Regiune | Recas |
---|---|
Producator | Recas |
Denumire | Recas Castel Huniade Cabernet Sauvignon |
Soi | Cabernet Sauvignon |
Culoare | Rosu |
Tip | Sec |
Podgorie | Podgoria Banatului |
Mod de prezentare | Sticla 0.75L |
Tara | Romania |
Copyright 2020 © SC TOP SPIRIT DISTILERY SRL . | Toate drepturile rezervate. | Design & Hosting Firma de IT