Recas Castel Huniade Chardonnay-DOC CMD Recas

Viticultură și Vinificație:
La Chardonnay, sunt utilizați struguri complet maturizați pentru a conferi căldura şi dulceaţa specifice. O fermentare lentă și la o
temperatură redusă, în jur de 11°C, contribuie la păstrarea aromei fructate. Sunt utilizate rezervoare de oţel inoxidabil pentru a
scoate în evidență aromele naturale derivate din struguri.
Fermentația este oprită prin temperaturi foarte scăzute, atunci când cantitatea dorită de zahăr rămâne în vin; aceasta îi conferă
vinului dulceața caracteristică şi gustul plin. Vinul este păstrat foarte rece în pivniţe pentru a-i menţine prospeţimea maximă
înainte de îmbuteliere.

Regiune

Recas

Producator

Recas

Denumire

Recas Castel Huniade Chardonnay

Soi

Chardonnay

Culoare

Alb

Tip

Demidulce

Alcool

12.5%

Podgorie

Podgoria Banatului

Mod de prezentare

Sticla 0.75L

Tara

Romania

Call Now Button